Lokalne TemeDr. Semir Osmanagić održao prezentacije u Zvorniku, Derventi i Šamcu

Dr. Semir Osmanagić održao prezentacije u Zvorniku, Derventi i Šamcu

Pronalazač bosanskih piramida i osnivač Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ dr. Semir Osmanagić nastavio je promotivnu kampanju, a tokom ove sedmice dr. Osmanagić je održao predavanja u tri bh. grada. Prezentaciju pod naslovom “Balkan (Hum) kao središte svijeta – Energija bosanskih piramida” održao je u Zvorniku, Derventi i Šamcu, a publika je s oduševljenjen dočekala prvo gostovanje dr. Osmanagića u ovim gradovima. Bila je ovo prilika i za promociju nove knjige “Moja priča – Otkrivena tajna bosanskih piramida”, ali i druženje sa prisutnim posjetiocima, fotografisanje, kao i poziv za posjet Visokom i Bosanskoj dolini piramida.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE