Dr. Semir Osmanagić nastavlja s postsezonskom promocijom projekta

PROMOCIJA SE NASTAVLJA: OSAM BEOGRADSKIH MEDIJA ZA MILION GLEDAOCA

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić nastavlja s postsezonskom promocijom projekta. Slijedeći vikend gostuje u Beogradu i snimiće niz intervjua i youtube videa.

U subotu 30. novembra 2019. u večernjim satima snima dvosatni intervju s Nemanjom Blagojevićem za najgledaniji youtube kanal u regionu – BALKAN INFO. U nedjelju ujutro je intervju s Goranom za vrlo popularni youtube kanal FES TV.

Slijedi intervju za novine ‘POLITIKA’ i njihov nedjeljni dodatak o turizmu. Nakon toga je intervju na popularnom ‘RADIJU 202’ o avanturističkom turizmu. ‘KUĆA DOBRIH VESTI’ je internet medij koji će se uključiti u prijenos medijske turneje dr. Osmanagića.

U večernjim satima u nedjelju je snimanje emisije za internet kanal UNIVERZUM PIRAMIDA. Centralni gost emisije doktor Semir Osmanagić će, u razgovoru sa stručnim sagovornicima inženjerom telekomunikacija Goranom Marjanovićem, doktorom filozofije Velimirom Abramovićem, fizičarem doktorom Ljubom Ristovskim i publicistom, selfičkim slikarom i istraživačem događaja na granici mogućeg Dušanom Ninićem, razgovarati o najaktuelnijim i najkontroverznijim pitanjima projekta istraživanja piramidalnih građevina u Visokom. Voditelj emisije je istraživač planine Rtanj u funkciji piramidalne građevine Saša Nađfeji.

U ponedjeljak 1. decembra dan počinje intervjuom za ’TESLA TV’, nastavlja gostovanjem u studiju ’HAPPY TV’ i jutarnjim programom s Milomirom Marićem. Tokom boravka u Srbiji, bit će snimljen  dokumentarni film “Vikend sa Semirom Osmanagićem u Srbiji” Od dočeka na aerodromu, preko radnih sastanaka, intervjua za medije, panel diskusije do ispraćaja na aerodrom.

Za dva radna dana, razgovor za osam medija i očekivanih više od million pregleda na medijima u Srbiji.

http://piramidasunca.ba/