NaslovnicaLokalne TemeDr. Semir Osm...

Dr. Semir Osmanagić izdao novu knjigu

Autor i istraživač dr. Semir Osmanagić izdao je novu knjigu pod nazivom “Moja priča” i podnaslovom “Otkrivena tajna bosanskih piramida”. Ovo je prvo izdanje ove knjige nakon šest izdanja prethodne knjige o piramidama u svijetu i otkriću bosanskih piramida. U ovoj knjizi se hronološki navode arheološka i naučna otkrića te energetski, duhovni i ljekoviti aspekti energije bosanskih piramida. U ovom momentu to je najbolji prikaz svih dostignuća ovog projekta koji je zauvijek izmjenio narativ o svijetu piramida i pogled na ljudsku historiju u proteklim ciklusima razvoja čovječanstva.

Izdavač knjige je Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” iz Visokog, a štamparija “CPU Printing Company” iz Sarajeva. Tiraž je 2.000 primjeraka. Tokom ljetne sezone, autor dr. Osmanagić će se truditi da što češće bude dostupan ispred ulaza u tunele ‘Ravne’ između 12:00 – 16:00 sati budućim kupcima knjige kojima će rado potpisati posvetu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.