Donatorsko druženje u Pertačkoj džamiji za rješavanje aktuelnih problema

U Pertačkoj džamiji je organizovano donatorsko druženje na koje je pozvano oko stotinjak ljudi-džematlija, da zajednički pokušaju riješiti tri glavna problema vrlo bitna za džamiju:

1. Zamjena postojećeg tepiha

2. Zamjena plinskog bojlera

3. Unutrašnje i vanjsko krečenje džamije

Džematski odbor na čelu sa Vedad efendijom poziva sve građane Visokog da pomognu u realizaciji ovog projekta. Svaka sadaka je ahiretska investicija.

Kontakt osobe koje su nadležne za realizaciju pomenutih aktivnosti i kod kojih se mogu dobiti detaljnije informacije su: Vedad ef.: 061 018 397 Sejo-Hizmećar džamije: 061 691 114 Hazim-blagajnik: 061 793 687

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.