NaslovnicaBiHDokazi i obma...

Dokazi i obmane

Islamski radikalizam, unitarna BiH, ugroženost Srba i Hrvata od Bošnjaka, pisalo je između ostalog u izvještaju Viškovića o stanju u BiH kojeg je Zoran Tegletija nosao po Njujorku i podnosio NIKOM. Da je išta tačno u tom izvještaju, reagovali bi i Amerikanci i Evropa, a prvi Orban. HDZBiH i SNSD koračaju ka istom cilju, ali različitim putevima. Jedni na putu secesije, a drugi bi da ožive avet ratne težnje – stvaranje trećeg entiteta. Krivci u Vijeću sigurnosti UN jasno su označeni. O Šmitovim dokazima, Viškovićevim obmanama i Tegeltijinoj ekskurziji.

Ovo je prilog iz magazina Mreža. Sva izdanja ove emisije pogledajte OVDJE.

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.