Đurologija“ spušta zavjesu na ovogodišnji „Summer Solstice Festival“

Sve sto je lijepo ima i svoj kraj, i vrlo brzo završi, pa tako i ovogodišnji, četvrti po redu i do sada sigurno najkvalitetniji i najbolji „Summer Solstice Festival“ (SSF).

Nedjelja 23.juni je i posljednji dan, ali ne i nešto slabiji i lošiji, jer posljednjeg dana festivala program počinje od 14:00 sati predavanjem u Multimedijalnoj Sali, predavačica je Evzenie Lindner,a tema za sve koji su zainteresirani: „Natural orgonit and natural material“.

Od 16:00 sati s ponosom najavljujemo urnebesnu standup komediju Branka Đurića Đure, komediju koja je obišla region i koju su pogledale stotine hiljada ljudi.

Ovogodišnji festival zatvorit će Pochko & New Primitivessvojim nastupom koji počinje od 18:00 sati, također na Ljetnoj pozornici festivala.

ULAZ NA SVE POMENUTE DOGAĐAJE JE POTPUNO BESPLATAN!

Pokrovitelji festivala su Vlada Zeničko – dobojskog kantona i Grad Visoko, a sponzor Vispak.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.