Đoković u Visoko dovodi svjetski jet-set, ima poslovne planove sa Semirom Osmanagićem

IMA DODIK DA POLUDI: Đoković u Visoko dovodi svjetski jet-set, IMA I POSLOVNE PLANOVE…

– Đoković se uskoro vraća u Visoko, a uskoro ćemo o zajedničkim planovima napraviti i konferenciju za štampu, kazao je Semir Osmanagić.

Drugog dana posjete arheološkom parku Bosanska piramida sunca i Bosni i Hercegovini najbolji teniser svijeta Novak Đoković obišao je nove lokacije velikog kompleksa. U stopu ga je pratio Semir Osmanagić, koji je u ime srbijanskog tenisera danas stao pred kamere.

Osmanagić je kazao kako je ovo period kada gradimo “međusobno povjerenje”.

“Ideja je da u budućnosti, kroz jednu dugoročnu saradnju, Novak Đoković ovdje u Visoko, u Bosnu i Hercegovinu dovodi ljude velikog kalibra iz svijeta sporta, nauke, umjetnosti, muzike, filma itd”, istakao je Osmanagić te dodao kako ćemo u budućnosti i od samog Đokovića imati priliku da čujemo više u vezi sa ovom idejom.

Osnivač fondacije “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” otkrio je kako će srbijanski teniser uskoro ponovo posjetiti Visoko.

– Đoković se uskoro vraća u Visoko, a uskoro ćemo o zajedničkim planovima napraviti i konferenciju za štampu, kazao je Semir Osmanagić.

Đoković i danas, kao što je to bilo slučaj i u ponedjeljak, nije htio stati pred novinare. Najbolji teniser svijeta u srijedu završava posjetu Bosni i Hercegovini.

Sl.B.