Dječake FK Liješeva vrijednom donacijom obradovala porodica Džinalić iz Holandije

Porodica Džinalić iz Holandije obradovala je dječake škole fudbala Liješeva velikom donacijom od 40 lopti (za svakog dječaka po jedna), 10 kvalitetni markira Erima, golmanske rukavice, pumpa za lopte.

“Hvala porodici Džinalić Aldijani i Nedžadu na ovom iznenađenju, mi smo svi skupa ostali pozitivno iznenađeni ovim poklonima i zaista ovome gestu se nikad nismo mogli ni u snu nadati. Hvala u moje ime i u ime djece te njihovih roditelja, ovi rekviziti će nam odlično poslužiti u nastavku trenažnog procesa” – izjavio je za Visoko.co.ba trener Alen Čehajić.

FK Liješeva održava treninge u sportskoj dvorani Hanovi u Moštru, a upis djece je u toku svakog četvrtka i subote od 17:00sati.

 

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.