Divanhana Belgijancima poklonila ulični koncert

Divnhana će održati još tri koncerta s obzirom da se traži karta više za nastup našeg popularnog benda

871

Bosanskohercegovački bend Divanhana trenutno se nalazi u Briselu gdje zauzima učešće na najeminentnijem festivalu u Belgiji Balkan Trafiku.

Bend je protekle večeri održao dva izuzetno uspješna koncerta u rasprodatoj dvorani Hall Horta gdje ih je publika u više navrata vraćala na bis.

Ipak, u sjeni festivalske euforije Divahana se kao i mnogo puta do sada odlučila za jedan neobičan gest, i to da svim zainteresovanim za zvuke sevdaha i balkanske tradicionalne muzike pokloni jedan mini koncert na ulicama Brisela.

Kako je to zvučalo i izgledalo pogledajte na videu:

Inače, na programu današnjeg drugog dana festivala Divnhana će održati još tri koncerta s obzirom da se traži karta više za nastup našeg popularnog benda.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.