ZDKDirektor Isak svečano postrojio specijalnu zatvorsku jedinicu u čast posjete ministra pravde...

Direktor Isak svečano postrojio specijalnu zatvorsku jedinicu u čast posjete ministra pravde Škobića

U KPZ-u Zenica danas je direktor Rusmir Isak svečano postrojio specijalnu zatvorsku jedinicu u čast posjete ministra pravde, Vedrana Škobića.

Uz angažman direktora i njegovih pomoćnika, održana je svečanost koja je označila početak značajnog susreta s ministrom, u kojem su sudjelovali svi direktori zatvora Federacije BiH.

Tokom posjete, ministar i ostali direktori imali su priliku sagledati različite aspekte rada jedinog zatvora zatvorenog tipa u BiH kao i njegovu obrazovnu infrastrukturu.

Održan je produktivan radni sastanak na kojem su razmatrane potrebe zatvora, kao i uloga privredne jedinice i centra za edukaciju. Ministar Škobić je izrazio svoju punu podršku direktorima zatvora za daljnje napore u unapređenju rada zavoda, naglašavajući važnost njihovog budućeg angažmana.

Visoko.ba/072Info

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE