NaslovnicaLokalne TemeDirektor Gazi...

Direktor Gazi Husrev begove Medrese posjetio Medresu “Osman ef. Redžović”

U utorak, 2.10.2018. godine, direktor Gazi Husrev begove Medrese, hfz. mr. Mensur Malkić, pomoćnik direktora za đački dom, mr. Dževad Pleh i sekretar Benaris Šehić su bili u službenoj posjeti Medresi “Osman ef. Redžović” u Visokom.

U okviru ove posjete obišli su radove na vanjskom uređenju, kao i cijeli kompleks, posebno se zadržavši u školskom amfiteatru i đačkom restoranu.
Domaćini dragim gostima bili su direktor Medrese “Osman ef. Redžović”, mr. Dženan Handžić i pomoćnik direktora za đački dom, prof. Dženan Rezaković. U jednom dijelu ove posjete pridružio se i dugogodišnji direktor Medrese, prof. Džemal Salihspahić.

Ova posjeta je jedan od dokaza odlične saradnje i razumijevanja koje vlada među bosanskohercegovačkim medresama i njihovim rukovodstvima, kao i prilika za jačanje te saradnje.

 

Medresa “Osman ef. Redžović”

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.