DF Visoko: Svečana sjednica KO DF ZDK

Svečanom sjednicom u prostorijama Kantonalnog odbora Demokratske fronte ZDK večeras (19.3.2018. godine) su verificirani i preuzeti mandati novog Kantonalnog odbora Demokratske fronte ZDK, uz izglasavanje Poslovnika i ostalih tehničkih odluka neophodnih za rad u narednom periodu. Predsjednica Kantonalnog odbora DF ZDK, gđa. Alma Kratina, iznijela je predviđeni plan i program aktivnosti za naredni period koji će biti u fokusu djelovanja Demokratske fronte na području Zeničko-dobojskog kantona.

Iz redova Demokratske fronte Visoko mjesto u Kantonalnom odboru DF ZDK zauzele su dugogodišnje članice Demokratske fronte i Općinskog odbora DF Visoko i kandidatkinje DF Visoko na proteklim lokalnim izborima Dženana Čišija i Ema Sarač, zastupnica Demokratske fronte u Skupštini ZDK i Domu naroda Parlamenta FBiH – Lejla Imamović Jamaković, bivši predsjedavajući Povjereništva DF Visoko – Ishak Vehab , te aktuelni predsjednik Općinskog odbora DF Visoko, Edin Čišija, koji je u skladu sa Poslovnikom delegiran u Predsjedništvo Kantonalnog odbora DF ZDK.

OO DF Visoko nastavlja sa realizovanjem zacrtanih ciljeva iz plana i programa rada za 2018. godinu i ovom prilikom poziva sve svoje članove i simpatizere, građane i građanke općine Visoko, da se aktivno uključe u rad Demokratske fronte i da zajednički radimo za opće dobro i prosperitet.

OO DF VISOKO