DF Visoko: Susret sa građanstvom u Donjem Moštru

Kandidati Demokratske fronte Visoko za Kantonalnu skupštinu Zeničko-dobojskog kantona Lejla Imamović Jamaković, Rejhana Numanović i Arnes Kurtović, te kandidati DF Visoko za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine FBiH Edin Čišija i Ema Sarač, jučer su posjetili Donje Moštre.

U prvom od planiranih direktnih susreta sa građanstvom naše općine, u ugodnom ambijentu Caffe bar Cafeteria, kandidati DF Visoko za predstojeće Opće izbore pred velikim brojem sugrađana imali su priliku da se predstave, obrate, ali i da porazgovaraju sa istima o problemima lokalne zajednice koji bi mogli biti dio fokusa djelovanja kantonalne i federalne politike Demokratske fronte. Tokom samog druženja istaknuta je i važnost podržavanja kandidature Željka Komšića, koja predstavlja izrazito važan korak u očuvanju cjelovitosti naše države u periodu koji nam slijedi.

Demokratska fronta će i u narednom periodu nastaviti voditi socijalno interaktivnu kampanju, direktne kontakte sa građanstvom, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane da prate našu oficijelnu Facebook stranicu za najave novih druženja i obilazaka građana u narednom periodu.

BiH pobjeđuje!