NaslovnicaLokalne TemeDenis Bećirov...

Denis Bećirović pobijedio u Visokom!

Građani Visokog, kao i širom Bosne i Hercegovine, danas su birali političke predstavnike za naredne četiri godine u kantonalnim skupštinama preko entitetskih i državnog parlamenta do članova Predsjedništva BiH.

Prema informacijama do kojih je došao portal Visoko.co.ba, u našem gradu je danas glasalo 19.057 stanovnika, odnosno 57.02 posto upisanih građana koji su imali pravo glasa.

Portal Visoko.co.ba eksluzivno je došao do podataka kako su i na kojim biračkim mjestima glasali Visočanke i Visočani kada je u pitanju izbor za Predsjedništvo BiH.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, u Visokom je najviše glasova dobio Denis Bećirović – 6.922, nakon njega slijedi Bakir Izetbegović koji je dobio 4.802 glasa, Željko Komšić dobio je 4.556 glasova, Mirsad Hadžikadić dobio je 755 i Borjana Krišto 124 glasa.

Visoko.co.ba / Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.