Lokalne TemeSportDenis Bećirović: Elvedina Muzaferija je sportska heroina Bosne i Hercegovine

Denis Bećirović: Elvedina Muzaferija je sportska heroina Bosne i Hercegovine

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović primio je najbolju bosanskohercegovačku skijašicu Elvedinu Muzaferiju odmah po njenom povratku s takmičenja iz Kraljevine Norveške u Bosnu i Hercegovinu.

Dr. Bećirović još jednom je čestitao Elvedini Muzaferiji na ostvarenom najboljem razultatu u karijeri i odličnom predstavljanju Bosne i Hercegovine. Tokom srdačnog razgovora dr. Bećirović je istakao da uspjehe Elvedine Muzaferije cijeni cijela Bosna i Hercegovina.

Uspjesi koje je ostvarila skijašica Elvedina Muzaferija su najbolji način promoviranja i afirmacije naše države u svijetu. Njeni rezultati su razlog za ponos svih građana Bosne i Hercegovine, kao i snažan podstrek i izvor inspiracije za sve mlade i uspješne sportiste naše zemlje. Sportska dostignuća koja je ostvarila je rezultat njenog ogromnog truda tokom priprema i treninga, odricanja i discipline poručio je član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović.

Skijašica Elvedina Muzaferija upoznala je dr. Bećirovića sa ostvarenim rezultatima, narednim sportskim izazovima i takmičenjima, kao i svim poteškoćama koje prate ovaj zahtjevni sport. Ona je naglasila da su joj ostvareni rezultati dali dodatnu snagu i optimizam za naredne skijaške utrke. Elvedina Muzaferija je naglasila da je sretna i ponosna što je prva skijašica iz Bosne i Hercegovine koja nastupa u finalu Svjetskog kupa.

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović je rekao da će s ogromnim zadovoljstvom podržati Elvedinu Muzaferiju u njenoj daljoj sportskoj karijeri i takmičenjima. Dodao je da se raduje svim narednim takmičenjima, kao i novim uspjesima najbolje bosanskohercegovačke skijašice.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE