Delegacija IM Semić uručila donacije medresi Osman ef. Redžović i Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji

Delegacija Industrije mesa Semić koju su činili direktor kompanije Esad Semić, šefica računovodstva Sanida Semić i rukovodilac prodaje i marketinga Vedad Jusić posjetili su danas Medresu Osman ef. Redžović i Franjevačku klasičnu gimnaziju s ciljem uručenja skromne donacije profesorima i učenicima pred početak nove školske godine.

I ovim činom Industrija mesa Semić opravdala je epitet jedne od najodgovornijih društvenih kompanija u Bosni i Hercegovini i za sve škole na području Grada Visoko obezbjedila donacije u vidu infracrvenih beskontaktnih toplomjera, zaštitnih maski i dezinfekcijskog sredstva. Ova oprema će zasigurno biti od velike koristi i pomoći učenicima, nastavnicima, profesorima i školskom osoblju. Podjelu donacija za druge škole na području Grada Visoko kolektiv Industrije mesa Semić nastavit će u toku sutrašnjeg dana.

Kolektiv Industrije mesa Semić ovom prilikom uputio je svim školarcima, nastavnicima i profesorima čestitke u povodu nove školske godine sa željama za što boljim uspjehom i rezultatima.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.