Home Lokalne Teme Dejan Šćepanović: “Kako god Konvencija završi vjerujem da će biti izabrani oni koje je vrijedno slijediti”

Dejan Šćepanović: “Kako god Konvencija završi vjerujem da će biti izabrani oni koje je vrijedno slijediti”

0
Dejan Šćepanović: “Kako god Konvencija završi vjerujem da će biti izabrani oni koje je vrijedno slijediti”

9. maja, na dan podjede nad fašizmom, u Tuzli će biti održana 5. izborno-izvještajna Konvencija Foruma mladih SDP BiH na kojoj će 500 delegata birati novo rukovodstvo Foruma mladih, kao i Odluku o unutrašnjem organizovanju i Program.

Delegati će na Konvenciji birati predsjednika, pet potpredsjednika, generalnog sekretara i članove Nadzornog odbora između 31 kandidata.

Visočanin Dejan Šćepanović kandidat je za mjesto generalnog sekretara, a na društvenim mrežao dao je i komentar svoje kandidature:

“Potpisao sam prije desetak dana Izjavu o prihvatanju kandidature za poziciju generalnog sekretara Foruma Mladih SDP BiH. Na to mjesto pretenduju još jedan drug i dvije drugarice kojima želim sreću. Kako god Konvencija završi vjerujem da će biti izabrani oni koje je vrijedno slijediti. U svakom slučaju na Dan pobjede nad fašizmom Tuzla će biti potpuno crvena.”

Podsjećamo, Šćepanović je trenutno jedan od tri aktuelna vijećnika SDP-a u OV Visoko, te potpredsjednik OO SDP-a Visoko.

 

Komentari

komentara