De Niro kao Enzo Ferrari

534

Robert De Niro producirati će i igrati glavnu ulogu u nadolazećem biografskom filmu “Ferrari”. Poznati glumac utjeloviti će legendarnog vozača i inženjera Enza Ferraria, a snimanje filma početi će ovog ljeta u njegovoj rodnoj zemlji.

“Ukazana mi je velika čast da ispričam životnu priču ovog veličanstvenog čovjeka koji je samostalno revolucionarizirao svijet motosporta. Film je u fazi pripreme i uskoro putujemo u Italiju gdje krećemo sa snimanjem. Ovaj projekt je najvažnija stvar koju trenutno radim i zbog njega će sve ostalo biti stavljeno na pauzu”, izjavio je De Niro.

Film će se baviti periodom od 1945. pa sve do osamdesetih. Scenaristi koji su napisali scenarij za “Nixona”, Stephen J. Rivele i Christopher Wilkinson, angažirani su za ovaj projekt. Trenutno navodno traju i pregovori s Clint Eastwoodom koji je pokazao interes da bude redatelj.

Zasad nije poznato hoće li film biti snimljen na engleskom ili talijanskom jeziku. Znamo da De Niru to neće biti problem jer je za potrebe snimanja drugog nastavka “Kuma” 4 mjeseca proveo učeći sicilijanski dijalekt.

Komentari

komentara