SvijetDavitelji Crne Gore

Davitelji Crne Gore

Nećemo ustuknuti pred Srbijom i Rusijom. Ne predajemo jedinu nam domovinu Vučiću , niti je prodajemo Putinu. Nećemo ljubiti ruke popovima, jesmo ekstremisti jer se ekstremno borimo za svoju evropsku, demokratsku i suverenu Crnu Goru, poručuju Crnogorci pokušavajaću mirnim putem osloboditi zarobljene institucije. Sa fašizmom koji im prijeti, kažu, nema relaksacije. Zaustavit će Putinovu ofanzivu i Dritanovu  prodaju države za Vučićeve mrvice koje nudi. Dritan pristaje na zahtjev srpskog DF-a da mijenja zakon o predsjedniku kojeg prosrpske stranke smatraju jedinim lijekom za bolest zvanu Milo Đukonavić.

Ovo je prilog iz magazina Mreža. Sva izdanja ove emisije pogledajte OVDJE.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE