BiHPromoFOTO / Dašak luksuza u Visokom: Počela prodaja stanova u „Mahali“

FOTO / Dašak luksuza u Visokom: Počela prodaja stanova u „Mahali“

Na ekskluzivnoj lokaciji u srcu grada, na uglu ulica Delahmetovića i Branilaca Bosne, nedavno je započela izgradnja luksuznog stambeno-poslovnog objekta „Mahala“.

Prema najavama investitora, Visoko će dobiti prvi luksuzni objekat kolektivnog stanovanja, koji će po arhitekturi, dizajnu, odabiru ugrađenih materijala i preciznosti izvedenih radova biti dostojan ekskluzivnosti lokacije na kojoj se nalazi i ponuditi nivo kvaliteta dosad neviđen u objektima ove vrste u Visokom.

– Svojim specifičnim položajem „Mahala“ objedinjuje najbolje osobine života u savremenom objektu kolektivnog stanovanja građenom po najvišim standardima sa jedne, i života u mirnoj visočkoj Donjoj Mahali primjerenoj porodičnom ambijentu, sa druge strane.

Pozicija objekta je takva da je praktično sve što je važno ili potrebno dostupno u nekoliko minuta pješačkog hoda: zgrada Gradske uprave, MUP, Dom zdravlja, apoteka, obdanište, Porezna uprava, Socijalno, gradska aleja, osnovna i srednja škola, veliki prodajni centri, džamije… Praktično ne postoji potreba u gradu za koju treba koristiti auto. Možete ga ostaviti u garaži u koju se ulazi iz mirne ulice Delahmetovića koja odmah izlazi na ulicu Branilaca Bosne odakle je moguć brz izlazak iz grada i prilaz ulazu na autoput A1 sa dvije strane, izbjegavajući gužve. – kazali su nam iz kompanije Semprom d.o.o. Visoko, investitora ovog projekta.

„Mahala“ na tri etaže ima ukupno 21 stan, površine od 55.71 do 89,07 m2, kao i četiri ekskluzivna penthousea na vrhu zgrade od kojih su još samo dva u prodaji. Za sve stanove osigurana su parking mjesta u garaži ili prizemlju zgrade.

Investitor posebno ističe kvalitet gradnje koji uključuje premium brendove i materijale u apsolutno svakom segmentu.

– Vodili smo računa o svakom detalju i ugradili sve ono što bi ugradio neko ko bi želio odabrati najbolje za sebe i svoju porodicu. Naprimjer, vanjska stolarija dolazi iz proizvodnog asortimana „Ugarak produkt“, i to u apsolutnoj premium varijanti, ne samo po vrhunskom REHAU Synego profilu sa troslojnim IZO staklom, dvostrukim low-e premazom i dvostrukim punjenjem argonom, nego i punim paketom dodatne opreme, originalnim komarnicima i vanjskim elektromotornim žaluzinama.

Podno grijanje po sistemu REHAU sa smart plinskim bojlerom, troslojni vrhunski parket ili prvoklasna španska ili italijanska keramika kao završna obrada podova, lift renomiranog proizvođača OTIS, vanjska termoizolaciona silikatna fasada po sistemu StoTherm, renomiranog evropskog proizvođača fasadnih sistema STO Ges.m.b.H. Austria – kazali su za naš portal predstavnici Semproma.

Na objektu su trenutno u toku grubi građevinski radovi na izgradnji druge etaže. Očekuje se da će tehnički prijem objekta biti izvršen i zgrada spremna za useljenje krajem naredne godine.

Više detalja na www.semprom.ba.

Ponudu možete zatražiti na 062 50 40 20 ili prodaja@semprom.ba.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE