Dario Pekić novi predsjednik OO ASDA Visoko, izabran novi Izvršni odbor i potpredsjednik

Nakon 16.11.2017.godine kada je uvedeno Povjereništvo u OO ASDA Visoko večeras je u Hotelu “Piramida Sunca” na Izbornoj skupštini izabran novi predsjednik Dario Pekić koji je bio i jedini kandidat a koji je izabran većinom glasova iako je član Povjereništva Dženana Dervišbegović imala suprotno mišljenje pozivajući se na Član 19. Statuta ASDA BiH.

Nakon toga predsjednik Pekić je predložio novi sastav Izvršnog odbora u kojem su: Membrura Sirćo, Mirnesa Bečić, Emira Smajić, Mirnes Mušinbegović, Amer Mušinbegović, Almir Bitić i Dario Pekić.

Za potpredsjednika je izabran, a na prijedlog novog predsjednika, Almir Bitić.

Ovoj Izbornoj skupštini u Visokom su prisustvovali i predsjednik ASDA BiH Nermin Ogrešević, predsjednik KO ASDA ZDK Ramo Isak, zastupnica u Skupštini ZDK Amra Jupić, bivši načelnik Breze Halil Tuzlić, predsjedavajuć OV Zavidovići Redžo Seferović, Mensud Keleštura vijećnik u GV Zenica …

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.