BiHLokalni izbori 2024Danas u 16 sati ističe rok za podnošenje kandidatskih listi za Lokalne...

Danas u 16 sati ističe rok za podnošenje kandidatskih listi za Lokalne izbore

U skladu sa Uputstvom o rokovima i redosljedu izbornih aktivnosti za Lokalne izbore 2024., danas u 16 sati ističe rok za podnošenje kandidatskih listi za učešće na Spomenutim izborima, koji će biti održani u nedjelju, 6. oktobra.

Centralna izborna komisija BiH u skladu sa rokovima utvrđenim u navedenom Uputstvu izvršit će provjere i ovjeriti kandidatske liste i kandidate koji ispunjavaju zakonom propisane uslove, nakon čega će do 28. augusta 2024. ovjerene kandidatske liste objaviti u službenim glasilima, medijima i internet stranici www.izbori.ba, najavljeno je iz te institucije.

Fena / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE