Danas svečani doček najboljeg bh. atletičara, Amela Tuke

U organizaciji Atletskog kluba Zenica i Organizacionog odbora za doček Amela Tuke, poduzimaju se aktivnosti na definisanju svih detalja koji se tiču održavanja i realizacije svečanog dočeka sportiste Amela Tuke koji je, kako je potvrđeno od strane Odbora, planiran za srijedu, 5. augusta, sa početkom u 14:00 sati, na Trgu Alije Izetbegovića, u Zenici.

U okviru ove manifestacije planiran je odgovarajući zabavni program, uz prisustvo mnogobrojnih zvanica, gostiju i građana.

Tuka je vlasnik najboljeg ovogodišnjeg rezultata u svijetu na 800 metara i pobjednik više međunarodnih mitinga,pri čemu je učesnik Svjetskog atletskog prvenstva koje počinje 22. avgusta u Pekingu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.