Lokalne TemeDan škole “Musa Ćazim Ćatić”

Dan škole “Musa Ćazim Ćatić”

Danas je svoj rođendan obilježila Osnovna škola “Musa Ćazim Ćatić” u Velikom Čajnu uz prisustvo velikog broja zvanica.

“Gradska uprava Visoko na čelu sa gradonačelnikom Ganićem kontinuirano pruža podršku u radu svim obrazovnim institucijama na području našeg Grada. U saradnji sa Ministarstvom za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK Grad Visoko je obezbijedio za 2024. Godinu preko milion KM za sve osnovne i srednje škole u Visokom.
Konkretno za ovu školu u kojoj danas obilježavamo njen rođendan obezbijeđeno je 18.000 KM za sanaciju mokrih čvorova, a u prethodnom periodu izvršeno je utopljavanje škole i konverzija grijanja sa potpuno novom opremom za grijanje na plin u vrijednosti preko 470.000 KM, zamjena vrata na učionicama te uređenje školskog dvorišta.” -istakla je gđica. Babić Enisa, sekretar gradske uprave koja se obratila u ime gradonačelnika Ganića.

Svim učenicima, nastavnicima te upravi škole upućujemo iskrene čestitke uz želje da škola uvijek bude mjesto gdje će se njegovati obrazovne vrijednosti i sa osmijehom usvajati nova znanja.

Gradska uprava Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE