Lokalne TemeKulturaDamir Urban u Goraždu priredio koncert za nezaborav, krajem augusta stiže i...

Damir Urban u Goraždu priredio koncert za nezaborav, krajem augusta stiže i u Visoko

Goražde ovih dana živi u duhu Festivala prijateljstva, koji obiluje brojnim događajima. Na centralnoj pozornici višesatni koncert sinoć su priredili popularni goraždanski bend “Zona isključenja” i  Damir Urban.

Osim starih hitova sa albuma „Žena – dijete“ koji je bio aktuelan i  te 2003. godine, fanovi su čuli i pjesme sa albuma „Mamut“ ali i sa najnovijeg „Lipanj, Srpanj, Kolovoz“ koji je izdat prošle godine.

Od 24. do 29. augusta 2023. godine u Visokom će biti održan Kulin Ban – festival kulture, a upravo jedan od gostiju će biti i Damir Urban sa svojim bendom. Program festivala inače uključuje 8 filmskih projekcija iz selekcije Sarajevo film festivala, izložbe, radionice, te fenomenalne koncerte Urban & 4 i Helem nejse.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE