NaslovnicaBiHPolitikaDamir Jukić, ...

Damir Jukić, zastupnik u Skupštini ZDK: “Najradije bih šutio dvije minute za govornicom, ionako odgovor ne dobijam.”

Najmlađi zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, Žepčak Damir Jukić (HDZ), nakon što skoro dva mjeseca nije dobio odgovor na svoje prvo poslaničko pitanje postavljeno nadležnim tijelima Vlade Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), razmišljao je da na originalan način iskaže protest.

– Najradije bih šutio ove dvije minute za govornicom, koliko imam vremena za postaviti pitanje ili inicijativu – rezigniran je bio Jukić, koji je, kaže, očekivao da mu se barem odgovori da ne mogu ili ne žele odgovoriti.

Jukić je, podsjetimo, pitao je li istina i po kom osnovu svi članovi bivše Vlade ZDK koriste godišnji odmor nakon razrješenja u martu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.