Da nije izmišljena dijagnostika, koronavirus ne bismo ni primijetili!

Da nije izmišljena dijagnostika, koronavirus ne bismo ni primijetili! Tvrdnje poznatog imunologa tjeraju na razmišljanje

Srećko Sladoljev, hrvatski imunolog i jedan od najpoznatijih zviždača koji se borio za opstanak Imunološkog zavoda, komentirao je događanja oko pandemije koronavirusa. On je ovo nazvao velikom sramotom cjelokupnog svjetskog zdravstvenog sustava.

„U koronavirusu nema ničeg novog što čovječanstvo već nije iskusilo. Riječ je o najobičnijem „inuenca-like“ virusu ili virusu sličnom gripi koji nas je u zadnjih 70-ak godina pogodio više od 200 puta. To dokazuje i minimalan broj oboljelih koji bi se, da nije medijski senzacionalno napuhane panike, uklopio u broj oboljelih od sezonske gripe i ne bismo ga ni primijetili“, pojašnjava Sladoljev, pri tome rekavši da se radi o velikom debaklu Svjetske zdravstvene organizacije, koji pak nije prvi za ovu organizaciju.

„Ne bojim se zaraze, bojim se policijskog sata, zatvaranja granica, nestašica hrane u trgovinama, blokade škola i vrtića, a sam koronavuirus, koji je izuzetno zarazan, uopće nije opasan“, navodi Sladoljev, dodavši da se ovakve zaraze događaju svake godine i da se imunološki zdrav sustav efikasno može od njega obraniti zahvaljujući staničnoj individualnoj obrani.

Sladoljev ističe jednu jako čudnu nelogičnost, a to je da test za koronavirus već postoji, odnosno prvo je izmišljena dijagnostika pa je po njoj nazvan virus.

„Scenarij je sada znatno, znatno bolji.Kod “svinjske gripe” su pogriješili kada su prebrzo istrčali sa cjepivom (napravili su ga prije nego je i izbila epidemija!), a sada su se istrčali sa specičnom dijagnostikom za koronavirus“, pojašnjava Sladoljev, dodavši da bi se, da nije dijagnostike, radilo o atipičnoj gripi.A ovako je, kaže, dobila ime i nastala je panika.

On nadalje napominje da je protivnik cijepljenja, jer smatra da neće imati učinka ni na koronavirus.

https://www.topvijesti-balkan.site/