Da li vam se dopao nastup Farisa Pinje i benda 9control? Glasajte na društvenim mrežama!

Podijelite youtube video 9controla na društvenim mrežama i stavite u naslov objave #FarisPinjo, #9control i #xfactoradria, kako biste podržali našeg sugrađanina i ovaj bend.

1281

Sinoć smo od 21 sat na Federalnoj televiziji gledali nastupe osam sjajnih takmičara “X Faktora” koji su izvodili neke od najpoznatijih eurovizijskih numera. Svi su oduševili publiku, dok je žiri imao podijeljena mišljenja. Na kraju je takmičenje, zahvaljujući glasovima žirija, napustio Nikola Marjanović, koji se u pjesmi spasa borio sa Milanom Bukilićem. Nikolino izbacivanje izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, a mi vas pitamo šta vi mislite – koji nastup se vama najviše dopao?

 

Pretposljednji u sinoćnjem show-u nastupio je naš sugrađanin, Faris Pinjo, koji nastupa u okviru muškog benda “9Control“, sa pjesmom “Hold Me Now”. Njihov nastup su pratile ovacije i aplauzi publike, a žiri je imao samo riječi hvale za ove talentirane momke.

Večeras od 21 sat na Federalnoj televiziji gledamo drugu eurovizijsku večer “X Factora” u kome će nastupiti preostalih sedam kandidata. I večeras jedan kandidat napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!

Komentari

komentara