Lokalne TemeČuveni bh.glumci i umjetnici stigli po energiju bosanskih piramida

Čuveni bh.glumci i umjetnici stigli po energiju bosanskih piramida

Iako se nalazimo u zimskom dijelu godine koji označava i nešto manji broj posjeta Bosanskoj dolini piramida, gosti u Visoko ipak dolaze. I početak nove godine uz lijepo vrijeme obilježile su posjete turista iz naše zemlje, kao i zemalja regiona, a među posjetiocima smo sreli i poznate glumce, Milana Pavlovića, Branka Đurića Đuru i redovnog gosta Kompleksa Ravne Josipa Pejakovića.

Upravo Josip Pejaković i popularni Đuro su prvi dan 2023.godine proveli u Kompleksu Ravne u društvu sa dr. Semirom Osmanagićem. Oni su uživali u prekrasnom vremenu i obilasku lokacija, a nakon ovog dvojca pojavio se možda i najduhovitiji bh.glumac Milan Pavlović. I Milan je iskoristio lijepo vrijeme da bi došao do Visokog i posjetio Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i predivni park „Ravne 2“, a kroz razgovor sa svojim domaćinom Semirom Osmanagićem otkrio je da je uživao u posjeti, te obećao da će ovog ljeta ponovo doći u Visoko i odigrati predstavu za publiku u parku „Ravne 2“. Energija bosanskih piramida je prisutna svih 365 dana u godini, a ako je suditi po prvim danima nove godine i gostima koji su stigli u Bosansku dolinu piramida, i ove sezone nas očekuje mnoštvo posjeta, ali i mnoštvo interesantnih gostiju i programa.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE