NaslovnicaBiHČubriloviću d...

Čubriloviću dostavljena Schmidtova odluka o tehničkim izmjenama Izbornog zakona

U kabinet predsjednika Narodne skupštine RS-a Nedeljka Čubrilovića dostavljena je odluka visokog predstavnika Christiana Schmidta o tehničkim izmjenama Izbornog zakona.

Čubrilović je podsjetio da su za Narodnu skupštinu obavezujući samo njeni akti, da ne priznaju ni visokog predstavnika ni bilo kakve odluke koje nameću stranci. Nadalje navodi, neprihvatljiva je činjenica da neko ko pretenduje da bude međunarodni predstavnik podliježe pritisku sarajevske ulice i bošnjačkih političara, a ne uvažava stav legalnog i legitimnog demokratskog organa kao što je Narodna skupština.

Visoko.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.