NaslovnicaLokalni izboriČlanovi OO AS...

Članovi OO ASDA Visoko uz opuštenu atmosferu analizirali rezultate izbora (FOTO)

Predsjednik KO ASDA ZDK i kandidat za načelnika na proteklim izborima ove stranke, Refik Kurgaš, upriličio je postizborno druženje za članove OO ASDA Visoko u restoranu “La Pam” u Moštru.

“Bila je ovo prilika da se nakon burnih mjesec dana ponovno sretnemo i hladne glave porazgovaramo o svemu i analiziramo šta smo napravili, a šta nismo. Zajednički stav svih je da su naša očekivanja bila veća, nadali smo se da možemo bolje i više nego prije četiri godine, sad smo u situaciji da se nadamo da ćemo biti na razini rezultata za Općinsko vijeće kao prije četiri godine. Što se tiče lično mene kao kandidata za načelnika, naravno da nisam zadovoljan rezultatom, ali u isto vrijeme poštujem volju većine i naroda – rekao je za Visoko.co.ba Refik Kurgaš.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.