NaslovnicaBiHPolitikaČlan Demokrat...

Član Demokratske Fronte glasao na unutarstranačkim izborima OO SDA Visoko

U vezi sa informacijama o tome da su pojedini članovi Demokratske fronte sa područja Visokog učestvovali na unutarstranačkim izborima SDA OO Visoko, za Mjesne odbore, izvršena je interna kontrola i tom prilikom je utvrđeno da je jedno lice pristupilo unutarstranačkim izborima druge stranke te je na taj način prekršilo odredbe Statuta Demokratske fronte.

Općinski odbor Demokratske Fronte Visoko je pokrenuo postupak isključenja spomenute osobe iz članstva stranke, o čemu će konačnu odluku donijeti Komisija za članstvo DF-a.

Članstvo i simpatizeri Demokratske fronte, kao i javnost općine Visoko, će biti detaljnije obaviješteni po okončanju postupka isključenja.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.