SportBorilački sportoviČetiri medalje za Karate klub "Visoko" u Drvaru

Četiri medalje za Karate klub “Visoko” u Drvaru

U subotu, 23. maja 2015.godine, u Drvaru je održan Međunarodni karate turnir „Drvar Open 2015“. Organizator takmičenja bio je Karate klub „Drvar“, a učešće je uzelo 12 klubova iz BiH i Hrvatske sa preko 130 takmičara. Pod vodstvom trenera Građan Redžepa Karate klub „Visoko“ na ovom  turniru predstavljala su 2 takmičara, a koji su postigli odlične rezultate osvojivši ukupno 4 medalje (1 zlatnu, 2 srebrene i 1 bronzanu).

Rezultati:

Sađid Bulut               1.mjesto, kate – juniori;

Senahid Bulut           2.mjesto, kate – juniori;

Senahid Bulut           2.mjesto, borbe apsolutna – juniori;

Sađid Bulut               3.mjesto, borbe apsolutna – juniori;

Naša dva takmičara, Sađid i Senahid, su još jednom pokazali svoju klasu, osvojivši nove medalje za klub i grad koji predstavljaju. Moramo napomenuti da smo nastavili dobru saradnju sa Karate klubom „Rudar“ iz Breze, s kojim smo zajedno putovali na ovo takmičenje, a koji su ostvarili odlične rezultate.  Naredno takmičenje nas očekuje iduće subote u Mostaru, gdje očekujemo nastup u mnogo većem broju i još novih medalja


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE