Lokalne TemePromoCertificirani maser dolazi na vašu kućnu adresu

Certificirani maser dolazi na vašu kućnu adresu

Mladi Ervin Kriještarac koji je završio srednju medicinsku školu i koji je certificirani maser, odlučio je da otvori salon za masažu i tako svoje znanje prenese kako nam kaže da se njegovi klijenti osjećaju bolje i zdravije. Također sam odlučio da dolazim na kućnu adresu radi prije svega starijih osoba, a i ljudi koji jednostavno radi brzine života ne mogu stići u salon.

Istakao bi da je masaža mnogo  više od samog dodira.Danas, u cilju zdravog načina življenja, tretmani masažom su sve traženiji.
Tempo života kojim živimo, količine stresa koje postaju dio neizbježne svakodnevnice, doza napetosti koju više ni ne registrujemo dovode do napetosti u mišićima i konstantnih promjena na tjelesnom zdravlju. Stoga, preventivno možemo djelovati relaksirajućim tretmanima masaže.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 061/241-915 ili na mail: futura.masaze@gmail.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE