SportCeremonija otvaranja EYOF Banska Bystrica 2022.

Ceremonija otvaranja EYOF Banska Bystrica 2022.

Svečano je otvoren 16. Ljetni Evropski olimpijski festival za mlade Banska Bystrica 2022.

EYOF predstavlja najveći višesportski događaj za mlade sportiste u Evropi, a na EYOF-u Banska Bystrica učestvovat će mladi sportisti iz 48 država Evrope.

Naš mladi BH tim Emina Omanović, Ermin Beganović, Sofija Pajić, Lana Lubura, Vidak Maljević, Iman Avdić i Lamija Čaušević takmičit će se na EYOF Banska Bystrica 2022. u tri sporta: atletika, džudo i plivanje od 25. do 30.07.2022, te im ovim putem želimo puno sportske sreće.

Raspored takmičenja možete pogledati na linku:

https://okbih.ba/bs/novosti/svecano-je-otvoren-16-ljetni-evropski-olimpijski-festival-za-mlade-banska-bystrica-2022/1972

Takmičenja naših mladih sportista možete gledati putem sljedećeg linka:

https://eoctv.org/live/

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE