NaslovnicaSportCeremonija ot...

Ceremonija otvaranja EYOF Banska Bystrica 2022.

Svečano je otvoren 16. Ljetni Evropski olimpijski festival za mlade Banska Bystrica 2022.

EYOF predstavlja najveći višesportski događaj za mlade sportiste u Evropi, a na EYOF-u Banska Bystrica učestvovat će mladi sportisti iz 48 država Evrope.

Naš mladi BH tim Emina Omanović, Ermin Beganović, Sofija Pajić, Lana Lubura, Vidak Maljević, Iman Avdić i Lamija Čaušević takmičit će se na EYOF Banska Bystrica 2022. u tri sporta: atletika, džudo i plivanje od 25. do 30.07.2022, te im ovim putem želimo puno sportske sreće.

Raspored takmičenja možete pogledati na linku:

https://okbih.ba/bs/novosti/svecano-je-otvoren-16-ljetni-evropski-olimpijski-festival-za-mlade-banska-bystrica-2022/1972

Takmičenja naših mladih sportista možete gledati putem sljedećeg linka:

https://eoctv.org/live/

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.