PromoČehajjić Visoko sa ponosom najavljuje svečano otvaranje još jedne poslovnice u našem...

Čehajjić Visoko sa ponosom najavljuje svečano otvaranje još jedne poslovnice u našem gradu!

Dragi naši, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da od 8. marta, s početkom u 13:00 sati, otvaramo vrata naše nove poslovnice u ulici Branilaca Bosne bb, tačnije na platou ispred Shopping centra Vema.

Ovaj poseban trenutak želimo podijeliti s vama, našim dragim kupcima, komitentima, poslovnim partnerima i sugrađanima te Vas pozivamo da nas posjetite i podijelite s nama radost ovog događaja.

U narednih 7 dana, pripremili smo posebne popuste na čitav asortiman kao i poklone za naše kupce.

Naša nova poslovnica će vam pružiti jedinstvenu priliku da najednom mjestu pronađete sve Apple proizvode: iPhone, iWatch, iPad, iMac, AirPods, uz mogućnost plaćanja na rate.

Pored naše već bogate ponude nakita i satova (Fossil, Casio, Daniel Klein i drugi), na novoj adresi očekuje vas i prošireni asortiman luksuznih satova. Otkrijte brendove poput:

Roamer –  švicarskog proizvođača luksuznih satova sa sjedištem u Wallbachu, Švicarska,

Bulova –  brend sa 140 godina tradicije u proizvodnji satova od najkvalitetnijih materijala i vrhunskih mehanizama.

Osim toga, nudimo vam širok izbor pametnih telefona, pametnih satova najpoznatijih brendova, kao i veliki asortiman dodatne opreme za vaše mobilne uređaje. Kao i do sada, pružamo vam usluge servisiranja mobitela, nakita i satova.

Naš profesionalni tim, obnovljen ambijent i nova energija garantuju vrhunsku uslugu za naše kupce. Naša poslovnica će biti mjesto gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno, kao što ste i do sada navikli.

Vidimo se u petak!

Čehajjić Visoko – Nakit, satovi, mobiteli


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE