NaslovnicaLokalne TemeAjla Čaušević...

Ajla Čaušević na radionici za mlade sa Visokim predstavnikom u BiH Christianom Schmidtom

U ponedjeljak je u prostorijama OHR-a u Sarajevu održana radionica za mlade sa Visokim predstavnikom u BiH. Tema radionice je bila razmjena mišljenja između Visokog predstavnika gospodina Christian Schmidta i mladih ljudi, o načinima putem kojih se treba uspostaviti sistem omladinskog uticaja na novoizabrane predstavnike u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.

Na sastanku je također razgovarano o načinu putem kojeg bi bilo najlakše da mladi utiču na procese donošenja odluka, ali i da budu kontinuirano uključeni u dijalog sa predstavnicima vlasti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.