Časopis Zavičajnog muzeja Visoko od sada i u prestižnoj CEEOL biblioteci

Zavičajni muzej Visoko obavještava javnost da je potpisivanjem ugovora časopis “Radovi Zavičajnog muzeja – Visoko” prihvaćen i uvršten u CEEOL (Central and Eastern European Online Library) – Internetsku biblioteku centralne i istočne Evrope.

Prvi broj časopisa već se nalazi u ovoj prestižnoj bazi podataka i dostupan je široj međunarodnoj naučnoj javnosti, što predstavlja veliki uspjeh za Zavičajni muzej kao izdavača.

CEEOL je vodeća internetska biblioteka akademskih e-časopisa i e-knjiga iz humanističkih i društvenih nauka iz i o centralnoj i istočnoj Evropi. U digitalnoj sferi koja se brzo mijenja CEEOL je pouzdan izvor prilagođavanja stručnosti kojoj vjeruju naučnici, izdavači i bibliotekari. Trenutno preko 1000 izdavača povjerava CEEOL svojim visokokvalitetnim časopisima i e-knjigama. CEEOL pruža naučnicima, istraživačima i studentima pristup širokom spektru akademskih sadržaja u neprestano rastućem, dinamičnom spremištu. Radovi Zavičajnog muzeja Visoko od sada će se nalaziti na sljedećem linku:

https://www.ceeol.com/search/journal-detail?id=2670

Zavičajni muzej Visoko