NaslovnicaLokalne TemeCadence digit...

Cadence digitalna asistentica sada broji 4 miliona korisnika

Njena publika je od tinejdžera do multinacionalnih kompanija.

Harisov četbot servis za konverzaciju koja se obavlja tapkanjem po displeju, pohvalio se informacijom da dosad ima 4 miliona vjernih Viber korisnika, što je rast za 1 milion korisnika od marta ove godine.

U prethodnih šest mjeseci, od kada se prezentirala na Viberu, Cadence digitalna asistentica je dobila nekoliko novih i zanimljivih kategorija i podkategorija kao i redizajn aplikacije.

Haris Aščalić, osnivač ovog startapa smatra da će Cadence do kraja ove godine imati više od 12 miliona korisnika ili 1,2% Vibera. Tržište Vibera broji milijardu korisnika.

Među neumoljivoj konukurenciji, ovaj bh. brend se nalazi na svjetskoj listi svih javnih računa na Viberu i među top 20 je najboljih.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.