Lokalne TemeBudimo svi dio utrke "Zlatni krug 2023" u Visokom!

Budimo svi dio utrke “Zlatni krug 2023” u Visokom!

Nakon prošlogodišnje veoma uspješno organizovane utrke “Zlatni krug” koja je održana u Visokom, i ove godine nas u septembru očekuje, vjerujemo, još bolja manifestacija. Kako ističu organizatori, već su otvorene prijave za ovogodišnju humanitarnu trku/šetnju “Zlatni krug”, koja će se održati u Visokom 10.09.2023. od 11:00 sati.
Ove godine su planirane dvije rute:
*ruta za trkače/profesionalce 5600 metara
Trkači mogu prijavu izvršiti na ovom linku https://stotinka.hr/hrv/utrka/5813/prijava_na_utrku
⚪️*ruta za šetače/građane 3500 metara
Šetači se mogu prijaviti na ovom linku
“Vidimo se u što većem broju, da zajedno podržimo najveće borce, djecu oboljelu od raka , tokom njihovog mjeseca – Zlatnog septembra – mjeseca podizanja svijesti o dječijem raku”, poručili su organizatori.
Visoko.co.ba/Neven K.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE