SportSkijanjeBudi i ti vjetar u leđa - 100 tisuća do Saalbacha

Budi i ti vjetar u leđa – 100 tisuća do Saalbacha

Nakon posljednjih, predfinalnih utrka u Kvitfjellu početkom marta, u kojima je Elvedina Muzaferija potvrdila plasman u finale Svjetskog kupa, na društvenim mrežama osvanula je inicijativa s ciljem povećanja broja pratilaca najbolje bosanskohercegovačke skijašice na Facebooku i Instagramu.

Objavljena u Facebook grupi “Balkan na snegu”, brzo se proširila društvenim mrežama i rezultirala je s dvadeset hiljada novih pratilaca na platformama jedine bh. skijašice u Svjetskom kupu.

Uvjereni da naša snježna kraljica u stvarnosti ima mnogo više fanova i navijača, koje je samo potrebno podstaći da odlaskom na njene mreže aktiviraju dugme “pratim” (follow), pozivamo urednike i novinare da u svome medijskom prostoru (posebno na društvenim mrežama) još jednom daju vjetar u leđa sjajnoj Elvedini upućujući na njene Facebook i Instagram naloge.

Prvu, Super – G utrku završnice Audi FIS Ski World Cupa, Muzaferija vozi u petak, 22. marta, a dan kasnije za novi najbolji plasman startat će i utrku spusta.

Sve vas koji se pridružite inicijativi s namjerom da sjajnu skijašicu u Saalbach ispratimo sa 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, molimo da u objavama inicijative označite zvanične Facebook i Instagram profile:

https://www.facebook.com/elvedinamuzaferija

https://www.instagram.com/elvedinamuzaferija

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE