Brovis d.d. Visoko: Održan je stručni skup pod nazivom „Osnovni preduvjeti uspješne proizvodnje brojlerskog mesa-Uloga prostirke“

U organizaciji privrednih subjekata Brovis d.d. Visoko i MIVAKA d.o.o. Srbija dana 12.12.2019. godine u KC Altindag Visoko održan je stručni skup pod nazivom „Osnovni preduvjeti uspješne proizvodnje brojlerskog mesa-Uloga prostirke“.

Predavači na navedenom skupu su bili Aida Kustura, Vanredni profesor i šef Katedre za „Zoohigijenu i profilaksu oboljenja životinja“ Veterinarski fakultet Sarajevo, Vasilije Ščepanović, dr.vet.med, Mivaka d.o.o. Srbija i Jasmin Spahić, MBA, Generalni direktor, Brovis d.d. Visoko. Skupu su prisustvovali kooperanti društva Brovis d.d. Visoko, veterinari sa područja Zeničko-dobojskog kantona, predstavnici veterinarskih stanica i kantonalni veterinarski inspektori ZDK. Nakon održanog predavanja proglašeni su najbolji kooperanti društva Brovis d.d. Visoko u 2019. godini, te su istim dodijeljene plakete i prigodni pokloni, nakon čega je organizovano neformalno druženje i razmjena iskustava za sve prisutne.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.