Lokalne TemeBrojne prezentacije knjiga dr. Semira Osmanagića u parku "Ravne 2"

Brojne prezentacije knjiga dr. Semira Osmanagića u parku “Ravne 2”

Autor i istraživač dr. Semir Osmanagić održat će niz prezentacija knjiga ovoga ljeta u parku ‘Ravne 2’. Već u subotu 15. juna 2024. od 18:00 do 19:00 sati, dr. Osmanagić će imati promociju deset knjiga koje upravo izlaze iz štampe pod nazivom ‘Alternativna historija’. Riječ je o ograničenom tiražu i kompaktno uvezanih deset knjiga koje čine jednu cjelinu.

Tokom vikenda za ljetni solsticij, u subotu 22. juna 2024. od 17:00 do 18:00 sati, dr. Osmanagić će održati prezentaciju knjiga na engleskom jeziku. Riječ je o ciklusu od sedam knjiga pod nazivom ‘Real History’.

U subotu 29. juna 2024. u 11:00 sati bit će održana prezentacija knjige ‘Moj razgovor s vještačkom inteligencijom’, a u subotu 13. jula u 15:00 sati dr. Osmanagić će predstaviti knjigu ‘My Story’ na engleskom jeziku.

U nedjelju 21. jula 2024. u 15:00 sati slijedi promocija knjige ‘Moja priča’ u kojoj su hronološki navedena otkrića u Bosanskoj dolini piramida kao i izazovi tokom procesa. U srijedu 17. avgusta 2024. u 16:00 sati ponovo će biti predstavljeni ciklus Alternativne historije sa deset knjiga.

Sve promocije bit će održane u novoj natkrivenoj predavaoni u parku ‘Ravne 2’ između koncertne bine, Geopunkturnog kruga i Labirinta ljubavi. Knjige će se moći kupiti na licu mjesta s potpisom autora.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE