NaslovnicaBiHBroj 3 ili ma...

Broj 3 ili masovni bojkot Telemacha!

Bez kontrole, monopolom, bogaćenjem većinom od pretplatnika iz Federacije, profitom od gotovo 100 miliona godišnje, Telemach udario na Javni servis Federacije. Od tri javna servisa u državi, gdje svaki ima svoje mjesto, ulogu i poziciju, Telemach već dugo udara na Javni servis Federacije, a udaranje na javni servis je udaranje na državu, kažu brojna boračka udruženja koja od Telemacha zahtijevaju da Federalnu televiziju vrati na mjesto koje joj i pripada. Telemach se ne igra s javnim servisom, recimo, Hrvatske i Slovenije – tamo su na broju 1, a tamo niti se može niti se smije igrati s javnim servisima. Hoće li Telemach na zahtjev brojnih boračkih udruženja vratiti Federalnu televiziju na broj 3 ili će i dalje davati prednost televizijskim stanicama iz Srbije i Hrvatske u odnosu na Javni servis građana BiH? Ili će uslijediti masovni bojkot Telemacha.

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.