NaslovnicaLokalne TemeBriga za čist...

Briga za čistom prirodom: Dvoje Visočana sami očistili parking na izletištu “Luka”

U srijedu smo pisali o tome kako je visočko izletište “Luka” zbog nelegalnog odlaganja otpada poprimilo izgled smetljišta, iako mu je bila namijenjena skroz drugačija uloga i svrha.

Nažalost, u Visokom još uvijek ima stanovništva koji ne vode brigu o otpadu i zagađuju okolinu u kojoj žive.

Međutim, da u našem gradu ima i naših sugrađana koji vode brigu o čistoj okolini pokazuje slučaj našeg sugrađanina Šefkije Ganića koji je na svom Facebook profilu, prema informacijama kojima raspolaže portal Visoko.co.ba, pozvao sve svoje prijatelje da danas (petak) pridruže mu se u čišćenju ovog visočkog poznatog izletišta.

Kako nam je kazao, na ovaj njegov poziv odazvala se samo još jedna Visočanka, te su njih dvoje očistili cijeli lokalitet parkinga Luka.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.