Lokalne TemePozitivno VisokoBraća Konjičanin sudije na Svjetskom rukometnom prvenstvu

Braća Konjičanin sudije na Svjetskom rukometnom prvenstvu

Svjetska rukometna federacija (IHF) potvrdila je imena službenih lica za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Ovaj šampionat će se igrati od 29. novembra do 17. decembra, a učestvuju 32 selekcije. Igrat će se u po dvije dvorane u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Među nominovanim službenim licima su i tri predstavnika Bosne i Hercegovine. Dužnost delegata na utakmicama obavljat će Arijana Jašarević Vojić, dok će našu zemlju kao sudije predstavljati braća Amara i Dino Konjičanin.

Ovo je još jedno u nizu priznanja IHF-a za službena lica iz Bosne i Hercegovine i dokaz koliko povjerenje imaju, kako od IHF-a, tako i od EHF-a. Arijani, Dini i Amaru želimo uspješan posao na svjetskoj smotri najboljih ženskih selekcija svijeta.

Visoko.co.ba/rsbih.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE