BPS Visoko: Nermin Šečo podnio ostavku na sve političke dužnosti u stranci

Predsjednik OO BPS Sefer Halilović Visoko Nermin Šečo podnio je ostavku na sve političke dužnosti u ovoj stranci.

Poslije potpunog izbornog fijaska ove političke partije i zbog narušenih međuljudskih odnosa u visočkom BPS-u uslijedila je ostavka. Ista je odgovor na preambiciozna očekivanja pojedinaca koji su povjerovali u obećanja “koalicione družbe” od 5000 glasova u Visokom – u sportskom žargonu kazano “da iskoriste šansu kad im se pruži, jer se šanse ne propuštaju”; ispostavilo se obećanje ludom radovanje.

Poput BPS-a prošle su i ostale političke partije koje su se pouzdale u “koalicionu” podršku, a povjerenje građana u Visokom ukazano je političkim subjektima koji su posljednjih godina bili u nemilosti “koalicionih partnera” u Visokom.

BPS Visoko će vjerovatno preživjeti politički debakl te se prepakovati do narednih izbora, a svi kadrovi ove stranke koji su koaliciona partnerstva iskoristili za rješavanje vlastitih i porodičnih egzistencionalnih pitanje će biti u prilici da pokažu političku principijelnost.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.