BPS Sefer Halilović predstavlja: Armin Alihodžić, visočki kandidat za Skupštinu ZDK-a

Armin Alihodžić rođen 06.10.1993 godine u Visokom.Osnovnu školu završio na Bucima, a srednju željezničku školu u Sarajevu.

2012. godine upisuje se na Fakultet za saobraćaj i komunikacije u Sarajevu.

2017. godine magistrira na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije i stiće zvanje Magistra za saobraćaj i komunikacije usmjerenje željeznički saobraćaj.

Zaposlen je u firmi Rail Cargo Logistics BH d.o.o.

Oženjen suprugom Aminom.

Član je BPS – Sefer Halilović od 2010 godine. 2018 godine na Izbornoj Skupštini izabran je za člana Općinskog i Izvršnog odbora BPS – Sefer Halilović Visoko.

Komunikativan, otvoren, odgovoran, snalažljiv, hrabar i odlučan da se uključi u riješavanje problema u našoj državi BiH.

Armin Alihodžić je kandidat BPS – Sefer Halilović za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona pod rednim brojem 29.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.