Borsa slavila u Mariboru i Sarajevu

Judo klub “Borsa” ovog je vikenda nastupao na dva fronta. Borsini natjecatelji slavili su u Mariboru i Istočnom Sarajevu.

Ova natjecanja bila su organizirana za mlađe uzraste, a Borsini natjecatelji iznjedrili su 32 odličja i pehare za plasman 2. odnosno 3. mjesta u sveukupnom poretku tih dvaju natjecanja.

U Mariboru je organiziran međunarodni judo turnir u organizaciji uspješnog slovenskog judo kluba “Duplek”. Turniru je pristupilo 22 kluba iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Zlato su osvojili: Nika Krešić, Ante Soče, Jan Barbarić, Mateo Raspudić i Lara Knezović, srebro: Kiara Krtalić, Lucija Gašić, Vita Barbarić, Ivano Knezović, Elena Bekavac, Karla Žilić i Katja Jurić, a bronzu: Gabrijel Šarac i Anastasia Ignatkov.

U Istočnom Sarajevu organiziran je međunarodni judo turnir “Kup Istočne Ilidže” u organizaciji judo kluba “Famos”. Turniru je pristupilo 450 natjecatelja, 37 klubova iz Bugarske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Zlato su osvojili: Ina Marić (zlato i u konkurenciji starijih) i Ivana Bebek, srebro: Anastasia Andrić, Ante Ramljak, Fran Zadro i Jana Halajkijević te bronzu: Stjepan Rozić, David Marić, Gabriel Jonjić, Karlo Novak, Paula Raić, Leona Čuljak (brozna i u konkurenciji starijih), Magdalena Frljić (bronza i u konkurenciji starijih), Tvrtko Slokar i Petar Frljić, saopćili su organizatori.

Fena.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.