Bivši kanadski ministar tvrdi: Vanzemaljci su stvarni!

664

Bivši kanadski ministar odbrane tvrdi da svjetske vlade prikrivaju postojanje vanzemaljskih oblika života od ljudske rase, piše Mirror.

Paul Hellyer (91)  pozvao je svjetske lidere da priznaju navodnu zavjeru i otkriju podatke o NLO-ima i posjetama četiri različite vrste vanzemaljaca Zemlji.

Hellyer je dužnost ministra obavljao u periodu 1963.-1967., a ove sedmice je održao predavanje na ‘University of Calgary’ te je tom prilikom rekao: “Javnost mora da nastavi pritisak na vlade, treba otvoreno zahtijevati istinu, i to odmah, jer to utiče na naše živote.”

91-godišnjak je rekao da vanzemaljci posjećuju Zemlju dugi niz godina i nisu impresionirani kako živimo naše živote. On je dalje kazao da trošimo puno našeg vremena boreći se međusobno, a nedovoljno se brinemo za bolesne i siromašne.

To nije prvi put da Hellyer govori o navodnoj zavjeri.

Godine 2014. gostujući na ruskoj tv stanici, tvrdio je da vanzemaljci hodaju među nama. Međutim, oni nisu spremni da dijele svoje napredne tehnologije, dok se ljudska rasa ne promijeni na bolje. Dodao je i da su vanzemaljske rase odgovorne za neke od naših najvećih modernih otkrića, poput LED svjetla i mikročipa.

Komentari

komentara